Vi bruger vores tøj til at kommunikere med omverdenen og mange vil mene, at uret er noget af det vigtigste, som man finder i herregarderoben. Et ur kan på samme tid være en stor investering, men behøves naturligvis ikke at være det. Armbåndsure kommer nemlig ikke mange forskellige modeller og størrelse og i den forbindelse selvfølgeligvis også i vidt forskellige prisklasser. Pris og kvalitet behøves ikke at hænge sammen, men gør det dog ofte i urverdenen. Hvis du gerne vil have inspiration til hvad dit næste ur-køb skal bestå af, så læs med nedenfor. 

Den klassiske 

Det klassiske ur vil i urverdenen ofte bestå af læderremmen, med en flad rund skrive. Læderremmen vil være sort eller mørkebrun og skiven vil som oftest være guld eller sølvfarvet. Denne type ur kan passe til det meste beklædning, hvorfor det er et yderst populært valg. De fleste mærker laver denne type ur, bl.a. mærker som Longines. Longines ure priser ligger også i et fornuftigt prisleje. 

Den fornuftige 

Det fornuftige ur kan vi betegne som et ur, som er hverken for dyrt eller billigt. Igen er longines ure priser et godt eksempel. Dette er ure, som faktisk har en meget høj kvalitet, men på samme tid ikke ligger i samme prisleje som de helt dyre mærker, som f.eks. rolex. Longines ure priser vil som oftest ligge på 4.000 – 8.000 og her kan du altså få et ur, som holder i mange år i fremtiden, uden at skulle bruge hele din opsparing på det.

Den luksuriøse 

Ønsker du derimod at bruge hele din opsparing, skal du selvfølgelig gå efter de luksuriøse mærker. Også i denne kategori er der stor forskel. Rolex vil være at betegne som det billige i den ”dyre ende” hvorimod mærker som Patek Philippe og Audemars Piguet vil være at betegne som de mest luksuriøse ure du kan få hænderne på.