Det er ingen hemmelighed, at frugt er godt for dig. Faktisk er det blevet sagt, at “et æble om dagen holder lægen væk”. Og selv om det måske er en gammel skrøne, er der en vis sandhed i det. At spise frugt har mange sundhedsmæssige fordele herunder at reducere risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde og hjælpe med at forebygge kræft. Men hvad nu hvis du kunne få disse fordele ikke bare ved at spise frugt, men også ved at have frugt på arbejdet? At indføre en frugtordning på din arbejdsplads er en fantastisk måde at forbedre medarbejdernes sundhed og moral på!

Derfor bør du indføre en frugtordning 

Der er et par forskellige måder at gøre det på. En mulighed er at have en frugtkurv i pauserummet eller i køkkenet. På denne måde kan medarbejderne tage et stykke frugt, når de har lyst. En anden mulighed er at få leveret kasser med frugt til arbejdspladsen regelmæssigt, det kan være en frugtordning med årstidernes FirmaFrugt til virksomheder. Dette er en god måde at sikre, at der er altid frisk frugt til rådighed, og det tilskynder også medarbejderne til at spise mere frugt, da de ikke ønsker, at kassen skal gå til spilde, og så er det også rart med et sundt mellemmåltid.

Derfor kan det effektivisere arbejdspladsen ved at tilbyde frugt til medarbejderne

Det kan gavne hele virksomheden og effektiviteten på arbejdspladsen ved at tilbyde frugtlevering på arbejdspladsen – Frugtordning med Frugtsnacks til alle medarbejderne.

Dine medarbejder bliver sundere – Når medarbejderne møder ind eller inden der er frokostpause, så kan det være ideelt med et lille og let mellemmåltid, såsom et stykke frugt. Frugt er sundt fremfor en kiks, slik, eller hvad der ellers kan findes på diverse kontorer.

Dine medarbejdere bliver mere effektive – Vi kender alle følelsen af at være lidt trætte om eftermiddagen. Og selv om en kop kaffe kan give en et ekstra boost, er det ikke altid den sundeste løsning. I stedet kan man tilbyde at snacke et æble eller en banan. Det vil give medarbejderene et vedvarende energiniveau hele dagen og hjælpe dig med at undgå at gå kold.

Det vil gøre medarbejderne glade – Det er ingen hemmelighed, at glade medarbejdere er mere produktive medarbejdere. Og hvad gør folk gladere på arbejdet end gratis mad? Når du giver dine medarbejdere frugt, giver du dem ikke blot en sund snack, men viser dem også, at du bekymrer dig om deres velbefindende. Det kan være med til at øge moralen og gøre din arbejdsplads til et mere behageligt sted at være. Så hvad venter du på? At indføre en frugtordning på din arbejdsplads er en fantastisk måde at forbedre medarbejdernes sundhed og moral på.

Så hvis du sidder med følelsen af at have lyst til at give dine medarbejder lidt ekstra forkælelse, så kan en frugtordning være en rigtig god ide. Det kan være ideelt, hvis du har en mindre virksomhed uden madordning, hvor du kan tilbyde frugt til at opretholde en god energi og stemning på arbejdspladsen. Frugt er mere sundt og lækkert end usunde ting såsom sodavand og slik.