Vidste du, at det eneste sted at handle limited edition sneakers i hele Jylland, er i Aarhus C. På Thorvaldsensgade 33a tæt på hjertet af Aarhus støder, finder du butikken Street-Bill. Kendetegnet ved butikken er dets betongulve, malerier og sneakers  overalt på væggene. Så snart du træder ind, vil du hurtigt spotte den ikoniske røde og sorte Jordan 1 Chicago Black Toe, som selvfølgelig repræsenterer Chicago Bulls. Modellen vil altid være en klassiker, grundet Michael Jordans lange karrierer på holdet gennem 15 sæsoner. 

Butikken bærer præg af flere ting, om end det gjaldt Nike SB Dunk, skatersneakeren, eller det nyeste trendy samarbejdet fra Nike X Sacai, så vil der altid være noget til din smag.

Farverige eller klassike limited edition sneakers, vil du finde et hav af i butikken. Sneakers Aarhus plejer vi faktisk at sige, fordi vi er så stolte af, at være den eneste fysiske lokation i Jylland, som har så stærkt et shoegame. 

Vi elsker at servicerer vores kunder, og har du brug for den mindste smule hjælp, så er vi lige 24/7. Det skal være nemt at få sine drømme sneakers. 

Vidste du også, at vores hjemmeside rummer langt flere modeller end butikken. Det skyldes at vi yder en ekstraordinær service, der kaldes forudbestilling. Vores stærke netværk har gjort det muligt, at kunne hente stort set enhver sneaker hjem indenfor meget kort tid. Det tager 6-9 dage før vi afsender din ordre, er hvad vi skriver. I langt de fleste ordre er allerede leveret på din adresse, indenfor en uge. 

Vi kan i flere tilfælde også hjælpe med at skaffe et produkt, som faktisk ikke fremgår på websitet. Du kan altid komme forbi til et uforpligtende tilbud, vi giver vores mest ærlige mening. 

Med det i mente, håber holdet bag Street-Bill at vi snart får flere glade ansigter forbi butikken!

Med venlig hilsen

Thomas / Street-Bill ApS