Nætterne var blevet umulige for hende. Hun kunne ikke sove, før hun ind imellem udmattet sank sammen i en stol og slumrede ind. Forude ventede den største begivenhed i hendes liv. Hun skulle giftes med sin Leif. Ham hun havde været kæreste med siden gymnasietiden. Og som årene var gået var tanken om bryllup skudt i baggrunden.

Men for to måneder siden, da de var i Rold Skov på søndagstur, var det pludseligt sket. Denne dag havde de taget picnickurven med ud i det grønne. Pludseligt var han faldet på knæ foran hende, mens han åbnede en lille boks med to ringe i og lagde den i sin håndflade, som han strakte spørgende frem mod hende. Jo hun hørte rigtigt – han spurgt hende om, hun ville gifte sig med ham. Og der var intet hun hellere ville. De mange år til trods var deres kærlighed uformindsket.

Forberedelserne til det store bryllups tager meget tid.

Men ugerne op til brylluppet havde til stadighed udviklet sig til at blive en stressfaktor for hende. Invitationer, lokale, bryllupsmenu, bryllupskjole – alt det og meget mere; hun følte at det skulle klappe, på denne store dag. Om natten vendte og drejede hun sig rundt i sengen; hun svedte og spekulerede på, hvad der kunne gå galt?

En af de sidste dage før brylluppet blev vejrudsigterne neutrale. Åh nej tænkte hun, da hun hørte prognosen de sidste tre dage før brylluppet. Regn, regn og atter regn. Hvad skal jeg dog gøre jamrede hun sig til sin Leif? Han svarede hende, som var det den største selvfølgelighed i verden, hvad det jo egentligt også var. Man skal selvfølgelig forberede sig på, at det sker! Sørge for regntøj, der ikke bryder med ceremonien og stemningen; fremfor alt skal der sørges for bryllupsparaplyer.

Denne historie kan mange nikke genkendende til. Det sidste en brud ønsker sig, er hvad der dog kunne gå hen og ske, hvis det regner på hendes bryllupsdag! Sandheden er imidlertid den, at desto mere der er blevet planlagt efter, at det kan ske, desto bedre kommer det til at gå. Nogle siger endda, at regn på en bryllupsdag varsler om et langt og lykkeligt ægteskab?

Vælg den rette transparent paraply til bruden og brudepigerne

Farver er vigtige i forbindelse med planlægningen af denne store dag. Det er selvfølgeligt vældigt sødt og romantisk, at bruden bærer en hvid paraply. Men hvis det skulle regne, er hvid måske ikke lige den farve, der passer bedst til en overskyet og grå himmel? Den passer bedre til solbeskyttelse. Indkøb af paraplyer, der også passer til regnvejr vil på forhånd kunne få brudeparret til at føle sig mindre nervøse og stressede, nu hun så brændende ønsker sig det perfekte bryllup. Og hvorfor skulle det ikke være muligt, at forlade kirken iklædt både fodtøj og med den rigtige bryllups paraply i hånden.

Vælg en paraply med kæmpe skærm til det store bryllups billede.

Trods alt er det ikke nemt at gå rundt på vådt græs i et par højhælde stilletter. Men indkøbet af din bryllupsparaply har ikke bare med den perfekte stil at gøre, der er også berettigede krav at stille til dette produkt. Det skal selvfølgelig være en bred paraply, som en på hele 180 cm i omkreds, der virkeligt yder ly mod regnen. Det skal være en kvalitetsparaply, og sådan en kan du købe hos Kingbo. Vi har et rigt sortiment i paraplyer i vidt forskellige farver, med vidt forskellige dimensioner og forskellige anvendelsesmuligheder.

Vi lægger vægt på, at den paraply, vi sælger, er solid. Den skal kunne tåle, at vinden rusker hårdt i den. Den skal endvidere være garanteret vandtæt, og så skal den ligge solidt i hånden. Nemmest er den naturligvis at tumle med, hvis den er lavet i lette materialer. Og så gør det ikke noget at lukke og åbne anordninger er automatiske.