Hvilken smykker skal jeg købe?

Først skal du beslutte, hvilken slags smykker, der skal købes til hende. Vores top tre stilarter er ringe, øreringe og halskæder, men der er andre typer, du også kunne overveje.

Trin et, vær opmærksom på, hvad hun allerede har på. Har hun altid en samling ringe på? Skifter hun hendes øreringe hver dag? (Har hun fået lavet huller i ørerne, tjek dette før du køber øreringe … bare en tanke:)

 

 

 

STØRRELSE.

Overvejer du stadig, hvad hun har på, men denne gang tænk på størrelserne. Har hun store prangende ringe på, som alle kan se fra ethvert hjørne af rummet? Eller måske en lækker halskæde med en lille enkel charme? Uanset hvad hun har på afspejler nok også lidt af hendes personlighed. Er hun ydmyg og genert, eller et gåpåmod og i centrum for opmærksomheden?

 

 

FARVE:

Der er to dele til denne kategori: ædelstene og metaller. Lad os starte med metaller. For det meste skal du kun vælge mellem guld eller sølv. Der er flere metaller derude, men de fleste af dem vil lande et sted inden for disse to farver. Se igen, hvad hun allerede har på. Er det mest guld eller mest sølv smykker hun bærer?

Den anden del er ædelstenen eller et andet farveelement. Hvad er hendes yndlingsfarve? Du finder ikke altid en ædelsten, der matcher, men det skader aldrig at kigge. Hvis hun ikke har en favorit, eller du ikke kan finde en perle i den farve, hvad med hendes fødselssten? Nogle måneder har mere end én fødselssten, så du bør have masser af muligheder.

 

 

PERSONLIGHED:

Hvis du ville se mindre på at matche hendes smag og mere på at matche hendes personlighed, så virker det også! Har hun et yndlingsdyr? Hvad laver hun i sin fritid? Eller som hendes karriere? Find noget hun elsker og se nærmere på det. Charms er en god mulighed og kan bruges på et armbånd eller en kæde som en halskæde, så du giver hende mulighed for personlig præference.

 

 

KLASSIKEREN:

Hvis du tænker ‘Dette er for stressende. Jeg har bare brug for, at du fortæller mig præcis, hvad jeg skal købe til hende, så er den her. Guld smykker Perler og Diamanter virker altid. Det er alle klassikere, som de fleste kvinder sætter pris på. Hold det enkelt søde! Du behøver ikke bekymre dig om, hvilket perfekte smykke der matcher hendes smag i smykker eller hendes personlighed. Jeg er sikker på, at hun vil tilgive dig, hvis du lige har købt noget smukt til hende. Prøv at holde dig til elegante og grundlæggende designs, bare fordi ikke alle kvinder kan lide store og prangende. Og hvis hun elsker dig, vil hun elske alt, hvad du får hende.