Glæden er altid stor, når du får udleveret nøglerne og sætter dig ind i din nye bil for første gang. Men glæden kan få en brat afslutning, hvis du ikke har fået beregnet din registreringsafgift endnu. Og hvad værre er: Du kan med stor sandsynlighed komme til at vente i lang tid på SKAT’s evindelige ekspeditionstider.

Derfor bør du søge hjælp hos andre professionelle virksomheder, hvis du vil have beregnet din registreringsafgift allerede i dag. Jo hurtigere dette formelle regnestykke bliver ordnet, desto hurtigere kan du komme ud på de danske veje i din nye bil.

Derfor skal du ordne registreringsafgift

I Danmark er der en regel om, at ejeren af en ny bil skal betale en afgift for, at køretøjet indtræder i landet. Du betaler typisk denne bilafgift allerede dén dag, bilen indregistreres i Danmark.

Der er stor forskel på, hvor stor denne bilafgift er. Det kommer for eksempel an på, om den kører på hvide eller gule plader. Det handler også om, hvilken type og størrelse bilen har. Registreringsafgiften i Danmark er én af de højeste i verden, og derfor bør du få den beregnet så hurtigt som muligt.

Søg hjælp hos en professionel rådgiver

Hvis du vil være sikker på at undgå høje bøder og slemme forskrækkelser, bør du få beregnet din registreringsafgift i dag. Du behøver ikke nødvendigvis at vente på, at SKAT engang får tid til dig. Du kan i stedet finde en professionel rådgiver på internettet, der kan hjælpe dig med denne beregning.

Der findes flere virksomheder i Danmark, som har autorisation til at beregne din registreringsafgift. Én af de mest populære er Motorkompagniet, som er autoriserede til at fastsætte registreringsafgiften i SKAT’s egne systemer. På den måde er du sikker på, at du kommer til at betale lige præcis dét, du skal – og ikke en krone mere.