Den gennemsnitlige person bruger i stigende grad flere timer foran en skærm. Man kan ikke komme udenom de mange på arbejdet foran en computerskærm. Derudover sidder man også meget foran en skærm i sin fritid. Det kan være ens yndlingsserier eller film som man ser på tv´et eller bærbar. Med så mange timer forn en computer eller tv, skal man tænke over hvordan man kan skåne ens krop.

 

Mange timer forn en skæm stresser kroppen

Kroppen er ikke designet til at sidde stille hele dagen. Det er dog et nødvendigt onde, som for eksempel i forbindelse med arbejdet. Den livsstil vi har gør os udsatte for skader og gener i kroppen. Man skal derfor tænke over at skabe bedre rammer i hjemmet og arbejdet for at din krop skal kunne holde i længden.  

 

Skab bedre rammer med en kontorstol

Den rette kontorstol er afgørende for at skabe bedre rammer, når man skal skåne kroppen mod gener med den mængde af tid vi sidder ned. Det er den stille dræber, at sidde ned slider forskellige steder på kroppen. Du kan købe din kontorstol online hos https://prostole.dk/hoej-ryg-kontorstole/ uanset, om det er til hjemmeret eller kontorstol. En god kontorstol er vigtigt, hvis man har en livsstil som den gennemsnitlige person.

 

Kroppen kan få skader mange forskellige steder

 

Kroppen er en stor mekanisme og kan få skader mange forskellige steder på kroppen. At gardere sig på enkelte punkter, sikrer dig ikke skader på andre dele af kroppen. En kontorstol er vigtig og et langt skridt, men de er andre faktorer som også kan medvirke til skader. Måden man arbejder på er noget man skal være opmærksom på, husk at skifte stilling med jævne mellemrum. At sidde stiv i en længere periode er noget af det mest skadelige for kroppen, selv med den mest ergonomiske sidde position.   

 

Hav et godt tastatur og mus

Det er vigtigt at anskaffe en god tastatur og mus. Med en god mus undgår man at hånden kramper og man undgår skader i hånd og underarmen.