Mig og min familie har snakket om at flytte i lang tid. Lige nu deler jeg et værelse med min lilebror og vi kunne godt tænke os hvert vores værelse. Jeg bor sammen med min mor, far og tre søskende. Vi bor i en lejlighed, som jeg boet i siden jeg blev født. Mine forældre har lovet, at det nu var på tide at vi fandt en lejlighed, hvor vi fik lov til at få hvert vores værelse. De var også blevet trætte af lejligheden, og mente at den var for lille. Mig og mine søskende blev ved med at spørge, hvor længe der gik før vi flyttede. De blev ved med at svare at de ledte efter og havde kiggede på flere forskelige lejligheder, og der ikke længe siden sidst jeg spurgte, før de endelig fandt en lejlighed til os. Det var en kæmpe lejlighed med, 5 soveværelser. Mig og min bror fik hvert vores soveværelse, og mine to søskende fik hver deres soveværelse, og mine forældre delte et. Vi elskede lejligheden, og det hele var perfekt. Undtagen en ting. Der bar et problem. Der var kun et badeværelse som fungerede. Og når vi bor så mange derhjemme, har vi brug for mindst to. Det andet badeværelse skulle nemlig repareres og renoveres helt. Det var et kæmpe problem. Fordi vi alle skulle bruge badeværelset om morgenen, inden vi skulle i skole og på arbejde. Jeg havde en frygt om, at det kunne ende med at mine forældre ville flytte igen, hvis det gik dem på for meget. Heldigvis fortalte de os, at de har en løsning.

 

Lånemulighederne var mange

De ville tage et lån, og få det andet badeværelse renoveret. De søgte gennem Letfinans.dk og fik nogle tilbud. Derefter gik der ikke længe før badeværelset blev renoveret. Det fungerede perfekt, og vi alle var glade over, at der ikke var noget at bekymre sig over længere.