Jeg følte at det var tid til at jeg skulle finde et job. Jeg sad derhjemme, og bare kiggede på fjernsynet. Jeg er lige flyttet til København, og har derfor lige mistet mit arbejde i Århus. Jeg arbejdede i en salgsvirksomhed, som jeg virkelig var glad for. Nu var det tid til at jeg fandt noget i København, som jeg ville være lige så glad for. Jeg gik ind på Dedikation’s hjemmeside, hvor jeg kiggede på nogle forskellige virksomheder, der havde nogle ledige stillinger. Der var en masse muligheder, og rigtig mange der fandt mig interesserede. Jeg kiggede på en masse forskellige, og det var virkelig svært et beslut mig. Jeg fandt så et firma der søgte efter sælgere. Det mindede meget om mit gamle job, og jeg tror virkelig at jeg kunne blive glad for det. Jeg ansøgte, og kom hurtigt til en jobsamtale. Det hele lød bare godt. Det var en bedre end jeg ville få end mit gamle job. Så lød arbejdstimerne også meget bedre. Jeg fik allerede at vide, at jeg skulle starte i næste uge. Der gik så denne uge, og jeg mødte på jobbet. Min første dag var fantastisk. Jeg elskede det. Kollegaerne var fantastiskt, og jobbet var bare meget bedre end mit gamle. Jeg var virkelig glad for at havde fundet mig noget, som jeg vidste jeg kunne arbejde med i lang tid, og som jeg virkelig var glad for. Jeg kom hjem lidt senere, og tænkte bare på hvor heldig jeg har været med at finde mig et job, som jeg ville kunne lide. Det var det der fyldte mine tanker mest siden jeg flyttede til København. Min familie var også virkelig glade for at jeg havde fundet mig noget som jeg elskede. Jeg glædet mig allerede til næste dag.