Min virksomhed har oplevet en markant stigning i salget takket være hjælp fra en Google SEO-ekspert. Jeg er en meget travl person, så jeg er altid på farten. Det var svært at finde tid til at komme videre med mit arbejde. En dag havde jeg brug for hjælp til min SEO.

En af mine venner anbefalede tjenester fra en Google SEO-ekspert, som var i stand til at færdiggøre min virksomheds hjemmeside på ingen tid. Jeg kan ærligt sige, at jeg er meget tilfreds med hans service og resultatet. Jeg vil ikke tøve med at anbefale denne service til andre, samt at søge hans hjælp, når jeg har brug for det igen for at forbedre min hjemmeside. Jeg har gjort et fantastisk stykke arbejde, når det kommer til at markedsføre min virksomhed online. Dette er på grund af den fremragende service leveret af ejeren af dette firma. Jeg er glad for at anbefale denne bog.

Sådan optimerer du dine Google-søgeresultater 

Google Optimization er processen med at optimere websteder til at rangere godt i Googles søgeresultater. Den grundlæggende proces med at optimere en hjemmeside til Google er ret ens i de fleste tilfælde. Dette er i modsætning til mange andre søgemaskiner, hvor man skal uploade sider for at kunne indekseres.

Googles indekseringsalgoritme er i stand til at finde og indeksere sider uden behov for manuelle uploads, så optimering kræver kun tid og kvalitetsindhold. For at optimere dit websted, bør du levere relevant indhold, der svarer til det, den søgende leder efter. Optimering er en strategisk proces, der kan anvendes på ethvert websted og bør ikke behandles som en ‘sæt og glem’-strategi.

Indholdet på dit websted vil bestemme dets kvalitet, og hvordan det rangerer i søgeresultaterne. Du kan forbedre din hjemmesides placering ved at levere nyttigt indhold og ved at imødekomme behovene hos din målgruppe.

Det tager Google op til 3 uger at finde din hjemmeside.

Det tager Google op til 3 uger at finde dit websted. Du optjener annoncegebyrer, når folk klikker på annoncer, der vises på dit websted. Dit websteds indhold indekseres af søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo og flere. Du kan gøre dit websted mere synligt for kunderne ved at uploade det til biblioteket. Dette gør det nemt for folk at finde dig. Du kan endda indsende dit websted gratis! Lær mere om indsendelse af dit websted. Det er gratis at komme i gang! Lær mere om gratis indsendelse af hjemmeside . Det er gratis at komme i gang! Lær mere om gratis indsendelse af websteder Du kan fortælle verden, hvad du har gang i, ved at blogge, tweete eller oprette en Facebook-fanside. Du kan også bruge biblioteket til at finde andre websteder som din.

Link til artiklen

Googleoptimering
Bliv anerkendt specialist på Google