Styrk dit daglige velvære med professionel massage

Massage er et populært tidsfordriv for de fleste mennesker. De fleste har fået massage på et tidspunkt i deres liv, som regel på en ferie i udlandet, hvor det var inkluderet i hotellets spa-klinik eller wellness-afdeling.

Desværre er de massager, der tilbydes på disse steder, typisk meget ineffektive. Uddannede massageterapeuter giver sjældent wellnessmassage, og de er ikke beregnet til at rette op på kropslige problemer, men har snarere til formål at få kunden til at slappe af og føle sig godt tilpas .Derfor har wellness-massage ikke de store langsigtede konsekvenser. Du som klient vil ikke føle, at det har gavnet dig på nogen anden måde end at det har været ganske behageligt, så længe det varede.

Forkæl din krop med en rigtig, professionel massage

Når man kun har oplevet wellness-massage, er det naturligvis svært at forestille sig, hvordan massage kan have sundhedsfremmende virkninger på lang sigt. Men hvis du vælger en professionel, uddannet massør, der udfører ægte fysioterapeutisk massage, dybvævsmassage, sportsmassage eller bindevævsmassage, vil du straks kunne mærke forskellen.

Følelsen af at blive berørt kan måske virke lidt ubehagelig første gang. Derfor er det vigtigt at vælge en sammenhængende serie af behandlinger med den samme massør, så han eller hun kan lære din krop og dens problematikker gradvist at kende.

Der anvendes en bred vifte af massageteknikker for at hjælpe dig med at slappe af og acceptere massagebehandlingen. Teknikken fungerer også ved at lade massøren arbejde i dybden på dine problemområder, hvilket du hurtigt lærer at gøre. Du vil mærke en umiddelbar forskel efter den første behandling, f.eks. mindre spændinger, mindre hovedpine og mere overskud i din hverdag

Du kan booke tid til din første massage session på sagamassage.dk