For at få en masse trafik til sit website, er det vigtigt at man er i top 5 i Googles søgeresultater, og helst i top 3 på de søgninger, man gerne vil findes på.

Ligger man på disse placeringer, vil man få en masse klik og dermed trafik, hvilket i sidste ende vil lede til flere konverteringer.

En placering i top 3 opnår man ved at gøre brug af SEO (søgemaskineoptimering). Det er de færreste, der lige ved hvad det går ud på, og derfor er det tilrådeligt at få hjælp af en SEO konsulent, som kan stå for arbejdet med at SEO optimere éns website på alle de forskellige fokusord, der er relevante for éns virksomhed.

 

Højere placeringer vha. SEO

Når man SEO optimerer et website, vil det have den konsekvens at det opnår højere placeringer i Googles søgeresultater på de søgninger, som man finder det relevant at være synlig på og som så er SEO konsulentens opgave at optimere på.

Når man rangerer i top 3 i Googles søgeresultater, vil det medføre en stadig stigende strøm af besøgende til sitet. Og dette er yderst vigtigt for bla. webshops, da de lever af at folk finder deres site, når de google efter produkter og efterfølgende klikker sig ind på deres website og i sidste ende foretager et køb.

Denne slags trafik kaldes organisk trafik, hvor det modsatte; nemlig annoncering, kaldes betalt trafik. 

Derfor virker SEO

For at afgøre, hvilket website, der skal ligge hvor i søgeresultaterne, ser Google på en masse forskellige kriterier, som de kalder rangeringsfaktorer.

Disse rangeringsfaktorer findes der over 200 af, og man kan optimere på dem alle sammen – dette gør SEO til en yderst kompliceret disciplin og til et meget omfattende arbejde.

Af den årsag er det anbefalelsesværdigt at man allierer sig med en SEO konsulent, som kan tage sig af arbejdet med at SEO optimere éns site. På denne måde kan man være helt sikker på at det gøres efter alle kunstens regler.

Har man mod på selv at kaste sig ud i det, kan man dog godt selv uden megen erfaring, kigge på nogle optimeringer i den simple ende, på denne måde, er man lidt i gang:

3 simple SEO optimeringer:

Med disse tre simple SEO optimeringer, har man taget de første spæde skridt henimod at blive mere synlig i Google og opnå mere trafik og flere konverteringer:

  1. Skriv fængende og fyldestgørende ’Title og metabeskrivelser’
  2. Lav indhold, der giver værdi til den besøgende
  3. Søgeordsdensitet – skal udgøre ca. 1-2% af den samlede tekst på undersiden

SEO hjælp fra en SEO konsulent

I og med at SEO er så omfattende en disciplin, vil det altid være anbefalingen at man får en erfaren SEO konsulent til at tage hånd om det egentlige SEO arbejde med sit website.

Nordlys Marketing er et SEO bureau, der har SEO konsulenter med flere års erfaring i SEO og alle de forskellige discipliner, der er omfattet heraf.

Med en SEO konsulent på sagen, kan man vide sig sikker på at der tages god hånd om søgemaskineoptimeringen af éns website, og man vil være godt på vej til at få flere besøgende og konverteringer, mens man selv kan koncentrere sig om sin forretning på anden vis.