Der er intet som dagligvareindkøb for at få dig til at føle dig som en dårlig husmor, der har kontrol over sit domæne og alle de måltider, hun vil sørge for sin familie. Men hvem har tid til det i disse dage? Mellem arbejde og chauffør af børn, er det sidste, du ønsker at gøre, at bruge dine dyrebare weekendtimer på at vandre rundt i gangene i dit lokale supermarked.
Gode nyheder, slemme husmødre i verden: Du kan nu handle online! Alt du behøver er en computer eller telefon og en internetforbindelse. Du skal blot gennemse de virtuelle gange, vælge dine dagligvarer og gå til kassen. Dine dagligvarer bliver leveret lige til døren.
Dagligvarelevering er ikke kun praktisk, det er også miljøvenligt. Det anslås, at mere end 5 millioner gallons benzin forbruges af amerikanerne hvert år, mens de udfører deres ærinder – ærinder, der nu kan udføres på cykel.

Hvad koster måltidskasser? Du kan spare penge ved at lave mad derhjemme.

Måltidskasser koster alt fra 33 til 98 per måltid, afhængigt af æskens størrelse og typen af mad. Mange kasser indeholder en række sunde fødevarer, såsom frisk frugt og grøntsager, magert protein og fuldkorn, som kan hjælpe dig med at spare penge på dagligvarer, mens du spiser sundt. Her er de bedste måltidssæt til at forsøge at spare penge i denne måned. Måltidssæt til at prøve denne måned Lemon Hvidløg Butter Chicken: Dette måltidssæt ligner meget det forrige, men det kommer også med en side af quinoa og en sidesalat. Det koster 8444 per portion og har 46 ud af 5 stjerner på Amazon. Shrimp Scampi: Shrimp Scampi måltidssættet giver to portioner til kun 98 per portion. Det kommer også med en side af quinoa og en sidesalat. Den har 46 ud af 5 stjerner på Yelp.

Måltidskasser: Fremtiden for færdigretter?

Jeg er stor fan af måltidskasser eller færdigretter. Jeg synes, de er en fantastisk måde at spare tid og penge på. Du kan som regel finde dem til en god pris i købmanden, og de er perfekte til de aftener, hvor du ikke har lyst til at lave mad. Jeg kan også godt lide, at de kommer med alt, hvad du har brug for, inklusive sider og krydderier. Alt du skal gøre er at putte dem i ovnen eller mikrobølgeovnen, så er du i gang. Derudover er de en fantastisk måde at prøve nye opskrifter på uden at skulle bruge meget tid i køkkenet. Her er et par af mine yndlingsmåltidskasser og færdigretter: Chicken Tikka Masala-pakker fra Trader Joe's – Dette er en af mine gå til måltider, når jeg ikke har lyst til at lave mad. Jeg putter bare i mikroovnen, og om et par minutter har jeg et lækkert, sundt måltid.

Link til artiklen

https://maaltidikasser.dk/