Har du gamle stole, som du ikke ved, hvad du skal gøre med? Hvorfor ikke give dem et nyt liv ved at ombetrække dem? Det er en fantastisk måde at opdatere dine møbler på og tilføje noget personlighed til dit hjem. I dette blogindlæg vil vi komme ind på det grundlæggende i at ompolstre stole. Vi vil give dig tips og tricks til at gøre processen så nem som muligt. Så hvis du er klar til at give dine stole et helt nyt look, så læs videre.

Først skal du finde ud af, hvilken type stof du ønsker at bruge. Der findes et væld af forskellige muligheder, så tag dig god tid og find noget, der passer til din stil. Du skal også måle stolen op for at sikre dig, at du får den rigtige mængde stof. Her kan du for alvor sætte dit personlige præg på dine stole og tænke dem godt ind i din indretning.

Når du har fået dit stof, er det tid til at begynde at ombetrække! Det første skridt er at fjerne det gamle stof. Det kan være lidt tricky, men med lidt tålmodighed burde det ikke være for svært. Sørg for at holde alle stykkerne af det gamle stof intakte, da du måske får brug for dem senere hen. Du kan med fordel søge efter guides på nettet samt videoer, der viser dig helt præcist, hvordan du skal tage stoffet af.

Dernæst er det tid til at sætte det nye stof på. Start med at sætte det øverste stykke på, og derefter arbejde dig nedad. Sørg for at glatte eventuelle rynker ud undervejs. Hvis du har overskydende stof, skal du klippe det af med en saks. Her kan du med fordel også søge efter en god guide, du kan følge, så du er sikker på, at du går frem helt rigtigt og i den rette rækkefølge.

Til sidst skal du sætte de gamle stofstykke fast igen. Det kan være lidt vanskeligt, så tag dig god tid, og sørg for, at alt er på plads. Når det hele er færdigt, vil du sikkert blive overrasket over det helt nye look og udseende, den har fået.

Du kan naturligvis også få hjælp til hele processen og opgaven. Se hvordan du får ombestrukket stole bedst. Du kan besøge www.egedalpolstring.dk hvis du ønsker at finde et sted, der kan hjælpe dig med dem omfattende opgave.