Tøj til børn i Naturmaterialer.

Når det drejer sig om tøj til vores børn, vil vi have det allerbedste. Vi ønsker, at de skal se stilfulde ud og føle sig godt tilpas i det, de har på. En af de bedste måder at sikre dette på er ved at bruge naturlige materialer i deres tøj. Her hos Tisvilde strand, bruger vi kun det fineste linned, bomuld og ramie, når vi skaber vores eksklusive børnetøjslinje.

Læs videre for at finde ud af, hvorfor naturlige materialer er så vigtige for børnetøj!

Hvorfor naturmaterialer?

Naturlige materialer er bløde og behagelige mod barnets hud. De giver huden mulighed for at ånde, hvilket er vigtigt for at forebygge udslæt og andre hudirritationer.

3 gode naturmaterialer for miljøets skyld.

Linned, bomuld og ramie er alle holdbare materialer, der holder til mange gange, når de vaskes og bæres. Det betyder, at dit barn kan bære sit tøj med selvtillid, fordi det ved, at det vil kunne holde til alle de aktiviteter, det vælger.

Naturlige materialer er også miljøvenlige. De kræver mindre forarbejdning end syntetiske materialer, hvilket betyder, at produktionen af dem har en mindre miljøbelastning. Desuden nedbrydes naturmaterialer let biologisk, hvilket gør dem til et mere bæredygtigt valg i det lange løb.

At vælge børnetøj fremstillet af naturmaterialer er ikke kun godt for dit barns komfort og trivsel, men også for miljøet.

Mor til kjolepiger

Som mor til to børn forstår jeg, hvor vigtigt det er at klæde børnene i tøj af høj kvalitet. Det handler ikke kun om at se sød ud, men også om deres sundhed. Hvis du bruger mange penge på kjoler til piger, og de er fremstillet af billige syntetiske materialer, der ikke kan ånde eller er giftige, er det ikke pengene værd!

Mine piger elsker at gå i kjoler af naturlige fibre som bomuld og hør, fordi de er så bløde mod huden. De ser også smukke ud på dem! Eksklusivt børnetøj handler ikke kun om at se godt ud, det skal også være behageligt for dit barn, hvad er merer behageligt end en hørkjole? Hvis de ikke kan ånde eller føler sig ubehagelige i det, de har på hele dagen, vil tøjet heller ikke holde særlig længe, hvilket betyder, at du har spildt penge på at købe noget, der ikke passede ordentligt.”

 

Miljøet en hjertesag.

Du kan finde min årsager til, at naturlige stoffer som linned og bomuld er et fremragende valg til dine døtre her:

”Med naturmaterialer respekteres vores miljø mere end ved brug af syntetiske stoffer. Syntetiske fibre kræver tonsvis af olie (en ressource, som vi ikke vil have for evigt) og masser af energi at fremstille. Ud over det frigives også mikroplast ved forarbejdelse af syntetiske stoffer, det er ikke at elske sin planet.”