Keder du dig også utrolig meget når du er på toilet, så kommer der her nogle forslag til små minigames man kan spille for at gøre sit toilet ophold lidt sjovere. Der er faktisk overraskende mange muligheder, og det er i nogle tilfælde skræmmende hvor lang tid man kan ende med at spærre sig selv inde på det lille hus. Der sikkert stadig nogle som har en klassisk artikelholder siddende ved siden af toilettet, så man kan nyde opholdet med interessant sladder, eller en sjov jumbobog. Men hvad hvis du kan have din helt egen konkurrence på toilettet og gør det til en sport.

Toilet golf

Man kan i dag køb et spil minigolf med både bold, kølle og bane. Et lille underholdende og udfordrende spil der passer ind på selv de mindste toiletter. Bare rolig du skal ikke rejse dig for at hente golfbolden, eller bruge mere end én bold. Der er med en lille skråning på banen og en et lille rendeafløb tilkoblet til de tre mulige huller, sørget for at man kan sidde på sin plads lige meget hvor dårligt man rammer bolden. Et spil hvor man både kan konkurrere mod sig selv og sine tidligere besøg, men samtidig også konkurrere mod gæster og roomies. Vha. en lille blog på væggen, noter man sin daglige score, og aftaler en afslutning på spillet. Det kan være efter antal gange, eller en bestemt dato. Det er selvfølgelig sjovest hvis man har planlagt en præmie til vinderen, så konkurrencen bliver mere seriøs.

Toilet basket 

Det andet spil der kan anbefales, er toilet basket, hvor man her spiller basketball med små miniature bold der samtidig skal skydes i et helt lille net. Det kræver lidt mere plads for at gøre det spændende, men hvis man er kreativ nok, kan nettet hænge stort set over alt i et lokale. Eksempelvis kan man installere nettet på sin toiletdør, der skjuler nettet fint, med sin luk-/åbenfunktion. Optælling af point og konkurrencen kan fungere helt præcist som det omtalte i toilet golf.

Der er utallige spil at finde online, eller du kan skabe dit eget kreative toiletspil, så spilder du aldrig din tid på toilettet igen.