Find den læderpleje der virkelig virker!

Når du skal behandle læder er det ikke alle produkter der er lige gode på markedet. Det en god idé at tjekke op på hvad der er på markedet af læderpleje. Læderpleje fra SONAX er klart et af de bedste læderpleje på markedet, SONAX har i mere end 70 år udviklet og produceret produkter til bilpleje industrien.

Selvom SONAX laver bilpleje produkter, så kan produkter sagtens benyttes til hjemmebrug også, heriblandt læderpleje fra SONAX.

Sådan plejer og vedligeholder du dit læder

Når vi skal pleje vores læder, skal vi bruge læderpleje. Men inden du begynder at bruge læderpleje, er det en ekstra god idé at rengøre sædet først, med noget læderrens. Måden du benytter produktet på er ved at påføre produktet på sædet. Herefter skal produktet arbejdes med, du tager en meget blød textilbørste, eller en meget blød opvaskebørste, hvis ikke du har en textilbørste.

Herefter kører du med cirkelbevægelser med børsten ovenpå læderet, så du får renset læderet rigtig godt i bund.

Når du har renset læderet, så er det tid til at give det læderpleje. Det er en rigtig god idé at påføre læderpleje umiddelbart efter rengøringen, imens læderet er fugtig.
Du påfører læderplejepå en påføringssvamp, eller en mikrofiberklud, herefter gnubber du hele sædet ind i produktet. Produktet skal efterfølgende have lov at sidde og tørre ind, det skal ikke tørres af ingen.

Hvad sker der hvis jeg ikke plejer mit læder?

Hvis ikke du plejer dit læder, så vil det med garanti danne revner over tid, med læderplejesikre du at du holder læderet fugtig og smidigt, det forebygger revnedannelse. Plej jævnligt dit læder, gerne 2-3 gange om året og gerne en ekstra gang om sommeren, da solens stråler er hårdt ved dit læder.

Kan jeg gøre noget forkert?

Egentlig ikke, så længer du ikke “sjasker” læderpleje over det hele, så kan du faktisk ikke. læderpleje fra SONAX, er yderst drøj i brug og der skal næsten ikke bruges noget produkt.

Tak fordi du læste med og rigtig god fornøjelse.