Jeg vil gerne have et kørekort. Det er meget enkelt. Jeg går i 3g på gymnasiet, og jeg er lige fyldt 18. Jeg er ved at dimittere, og efter det kommer mit sabbatår. Det ville give så god mening for mig at få et kørekort. Et helt år og det er bare mig og min bil. Det er drømmen. Det er i hvert fald min drøm.

Hvert år siden jeg var 12 har jeg haft en bucketlist. Hvis du ikke ved hvad det er, så er den en liste, med en masse aktiviteter, som du drømmer om, at nå inden du fylder et nyt år.

Min bucketlist i år er fx:

  1. Lave en rød snemand (for hvorfor ikke? Lev din barndom ud)
  2. Dimittere (IKKE DUMPE EKSAMINER)
  3. Læse 52 bøger (en bog for hver uge på et år)

Og så kommer nr. 18.

  1. Få et kørekort

Inden du spørger dig selv, så nej, de er ikke sat op i prioriteter. Men jeg er godt på vej med dem alle sammen. Altså undtagen et. Kørekortet. Jeg tror, jeg har fundet det rette sted.  TopGearTrafik. Der er en fra min årgang, som har taget kørekort der tidligere på året, og de roste det meget. Han sagde, der var godt humør, både hos undervisere og alle andre, og at det var dejligt overskueligt. Så det virker temmelig positivt. Det eneste der er negativt, er at der er lidt længere vej derhen, end jeg ønskede mig. Den ligger i Vanløse, og jeg bor i Valby. Der er lidt vej derhen. Alligevel har jeg altid hørt, at man burde være villig til at tage en ekstra bus, hvis det betyder et bedre miljø og overordnet bedre sted. Og det er det, ud fra hvordan min kammerat beskrev det som. Så det er det jeg gør. Det er det jeg vælger.