Hvis du gerne vil købe matchende outdoortøj til hele familien, bør du tage et kig på det store udvalg hos Trespass. Det britiske mærke leverer nemlig tøj til hele familien – inklusiv jeres hund. Derfor er det også det foretrukne valg blandt flere familier, der nyder outdoorlivet sammen.

Høj kvalitet til en fornuftig pris

En af Trespass’ grundstene er at skabe outdoortøj af høj kvalitet til en fornuftig pris. Derfor vil du altid kunne finde både slidstærkt og behageligt tøj, når du vælger dette mærke. Mærket producerer i øvrigt alt, hvad du skal anvende til outdoorlivet. Lige fra drikkedunke til jakker og støvler. Hvis du derfor leder efter et mærke, der kan levere alt til outdoorlivet i høj kvalitet, bør du ikke kigge længere.

Alt til outdoorlivet

Du har mulighed for at købe alle beklædningsdele fra Trespass. Lige fra undertøj til støvler. Hvis du har brug for diverse redskaber, såsom drikkedunke, telte eller lignende, producerer mærket også disse.

Historien bag Trespass

Virksomheden blev etableret i 1938. Dengang hed det Jacobs & Turner LTD. De holdte til på et 111 m2 lager i Glasgow, hvor deres primære kunder var store virksomheder og organisationer – blandt andet det lokale politi.

Sidenhen voksede mærket. Deres flagskib blev anorakken og andre jakker, der var vandtætte. Det blev springbrættet til mærkets internationale succes.

Den store succes førte også til, at virksomheden måtte flytte til en ny og større bygning, hvor de fortsat kunne designe og udvikle deres produkter til outdoorlivet.

Trespass – når du gerne vil købe tøj med god samvittighed

I dag beskæftiger virksomheden mere end 1.600 medarbejdere. Virksomheden har gennem hele processen beholdt deres produktion i Storbritannien – og det er ikke uden grund. Virksomheden tror på, at deres medarbejdere er nøglen til deres succes. Derfor går de meget i deres personales trivsel.

Det betyder også, at virksomheden nægter at udlicitere deres produktion til andre lande, hvor de risikerer, at produktionen bliver udført af børnearbejdere eller underbetalte medarbejdere. Derfor er Trespass også et godt valg, hvis du går op i menneskelig bæredygtighed og gerne vil anvende produkter, hvor der er ordnede forhold for alle medarbejdere i produktionskæden.

Leverandør til mere end 250 forhandlere

I dag er Trespass leverandør til mere end 250 europæiske forhandlere. Det er de fordi deres produkter igen og igen har vist sig at være særdeles anvendeligt inden for outdoorlivet.

Virksomheden bliver ved med at imødegå feedbacken fra deres kunder og videreudvikle deres produkter og sortiment. Derfor er du altid sikret produkter med stor funktionalitet og af høj kvalitet, når du vælger Trespass.

Et mere bæredygtigt valg

Da Trespass er baseret i Storbritannien og producerer deres produkter her, er det også et mere bæredygtigt valg at vælge produkter herfra. Produkterne skal nemlig ikke transporteres særligt langt, før de lander i Danmark. Det skåner miljøet for unødvendig lang transport.

Alle outdoor-entusiaster værdsætter naturen. Derfor er det også en god idé at støtte de mærker, der gør det muligt for dig at træffe mere bæredygtige valg.