Før i tiden var Bibs sutter de eneste der var tilgængelige på markedet, mere eller mindre. Det var en sut som alle børn kunne bruge og som var let at finde grundet de prangende farver. Der kom dog en tid hvor det var svært at opstøve lige præcis Bibs sutterne eller lignende og de gik måske lidt i glemmebogen.

Men nu er Bibs sutterne kommet tilbage, og de er med stor succes kommet for at blive. Sutten er blevet opgraderet til flotte farver, udformninger og mønstre. De kan findes i silikone eller naturgummi og med rundt eller anatomisk suttehoved. Det er sutter der er anerkendt for deres kvalitet og alle de materialer der er anvendt er uden skadelige stoffer og EN 1400 godkendt hvilket betyder, at de er 100% fri for phthalater, BPA og PVC. Og det er gældende for alle produkterne, hvad end du vælger Bibs sutter str 2, de farvede eller de loops der er beregnet til at hænge i sutten. Det er en sut som dit barn helt sikkert vil elske om som vil kunne give tryghed lige der hvor der er behov for det. 

Hvilken Bibs sut skal du vælge? 

Det kan måske skabe en lille smule forvirring når du ser det store udvalg af Bibs sutter, for hvilken en skal du vælge? Der er mange Bibs sutter og det er lige præcis for at der også findes en sut der passer dit barn og måske også matcher dine ønsker for den sut dit barn skal have i munden. Foruden størrelsen, der skal være passende til dit barn, så findes der runde Bibs sutter, sutter kaldes Bibs Supreme samt Bibs Couture og Bibs De Lux. De har alle deres fordele og ulemper og hvad dit barn eller du foretrækker kan være forskelligt fra naboens barn i samme alder. Når først du har fundet frem til den helt rette sut, så er det dog vigtigt at du holder dig til denne model, da det giver en større tryghed hos dit barn. Find din favorit i dag og giv tryghed til dit barn. 

Vil du gerne have den luksuriøse udgave af den klassiske sut? 

Hvis du gerne vil have fingrene i den helt nye model af Bibs sutter til dit barn, så skal du måske kigge lidt nærmere på Bibs De Lux. Her er der tale om en ny og eksklusiv udgave af den klassiske runde sut hvor skjoldet på sutten er vendt væk fra barnet. Dette betyder at der kan komme luft til huden og at dit barn ikke bliver generet af brugen. Suttehovedet er rundt og klassisk, præcis som mange børn har nydt godt af i generationer og som efterligner dine brystvorter og styrker barnets suttereflekser. Det er muligt både at få fat i Bibs De Lux med silikone eller naturgummi, afhængigt af hvad du eller dit barn foretrækker.