Hvis du ikke allerede kender Loukrudt, så kan det varmt anbefales at tage et kig forbi deres webshop. Her finder du et kæmpe stort udvalg af baby og børne artikler. De har mange forskellige brands, som alle er nøje udvalgt til at passe ind i deres univers. Derudover byder deres store udvalg også på produkter af rigtig høj kvalitet, og hvem ønsker ikke at give sine børn det bedste. 

Alle produkter er også nøje udvalgt med kærlighed og stolthed. Hos Loukrudt finder du også deres helt egne og unikke puslesæt, som der er lagt meget tid og kærlighed i. Disse bliver syet i Danmark og findes i mange forskellige stilarter og farver. De er super smarte at have stående på puslebordet eller med i tasken. De er super gode til at holde styr på både bleer og andre småting, som man bruger, når det er pusletid. 

Udover deres praktiske og smukke puslesæt finder du også et hav af legetøj og andre børneting. Blandt andet et stort udvalg af fine dukker og en masse dukketilbehør. Lige med hensyn til dukker så forhandler de dukker fra det spanske firma Asi. Asi dukkerne er så fine, smukke og livagtige, og for mange vil de være den perfekte dukke. Hver dukke er unik og de har fine navne, hvilket også personliggøre dem. 

Du finder også praktiske ting hos Loukrudt. Blandt andet de populære madkasser fra Yumbox. De er super gode til at lave de lækreste frokoster, hvor der er mulighed for at gøre dem mere spændende end en klassisk madpakke. De er derudover 100 procent fri for kemikalier. De findes faktisk også til voksne, og jeg selv synes også det er lidt sjovere at have frokost med på arbejde, når det er lækkert opdelt. Man kan vidst kalde det lidt en tapas madkasse. Når, men lige fra puslesæt til dukker til madkasser – så finder du også sutter hos Loukrudt. Mine egne børn har været storforbrugere af BIBS sutter, og dem kan du finde hos Loukrudt. I flere forskellige farver og deres forskellige modeller, så du kan finde den sut, der passer bedst til dit barn.