Et infrarødt saunatæppe kan være den perfekte løsning, hvis du leder efter en behagelig måde at tabe dig på. Tæppet afgiver varme, der kan sammenlignes med at løbe et par kilometer. Derudover gøres fedt ved 44°C vandopløseligt, så det nemt kan frigives gennem huden. Som en bonus kan både mænd og kvinder bruge et infrarødt saunatæppe og give fysiske fordele som stressaflastning og øget energiniveau.

 

Varmen fra det infrarøde saunatæppe de sælger ved NordicHigh udsendes indefra, så brugeren behøver ikke at have tøj på. Tæppets specialiserede indlæg absorberer sved og hjælper med at forhindre overophedning. Fordi det er antiseptisk og hygiejnisk, kan tæppet sikkert vaskes i en vaskemaskine på en skånsom cyklus. Det er dog tilrådeligt at teste temperaturen, før du bruger den selv og tjekke din huds temperatur hvert femte minut. Få flere oplysninger ved at besøge NordicHigh på deres hjemmeside.

 

Infrarøde saunaer er ikke for alle, især hvis du har luftvejs- eller hjerte-kar-problemer. Mens traditionelle dampsaunaer er gavnlige for mange, er det vigtigt at tjekke med din læge, før du bruger et infrarødt saunatæppe. Varmen er kraftigere og trænger dybere ind i kroppen og afslapper musklerne hurtigere end damp. Derudover trænger infrarød energi ind i kroppen indefra, så personer, der er kræftopererede, kan have gavn af saunatæppet.

 

En af de vigtigste fordele ved et infrarødt saunatæppe er dets evne til at hjælpe folk med at tabe sig, mens de afgifter. Et saunatæppe giver også brugerne mulighed for at indstille en behagelig temperatur for dem. Der findes forskellige saunatæpper, men et af høj kvalitet hjælper dig med at nå dine vægttabsmål og slippe af med stress. Hvis du overvejer at købe et infrarødt saunatæppe, er NordicHighs pro model en glimrende mulighed.

 

Så hvis du gerne vil have det luksus hjemmefra samt tabe dig i mens kan et saunatæppe fra NordicHigh hjemmeside anbefales.