Det er normalt at have øjeblikke med usikkerhed, fordi det at blive forlovet er et stort skridt. Den positive side er, at enhver tvivl, du oplever, kan motivere dig til ærligt at vurdere din parathed til ægteskab, hvilket er en god ting. Her er ni indikatorer, som du måske har opdaget den ene.

I er begge modne nok til at binde knuden

Har du nogensinde overvejet den ideelle alder for ægteskab? Der er ingen ideel alder for at være gift, men ifølge WeddingWires 2019 Newlywed Report, som var baseret på samtaler med over 18.000 nygifte, der blev gift i 2018, var gennemsnitsalderen for ægteskab 33.

Men de, der gifter sig efter at have mødt gennem senior dating er lige så tilfredse som mange yngre par.

Folk modnes i forskellige aldre, så kun du kan beslutte, hvad der er bedst for dig. Ifølge Walkup inkluderer tegn på modenhed at anerkende og stole på sig selv og sin partner, være klar over ens livsmål og have kapacitet og vilje til at lave detaljerede fremtidsplaner for et liv med ens partner.

Du deler lignende værdier

At have lignende værdier har tendens til at styrke og støtte et forhold over tid. Men hvad nu hvis dine værdier er forskellige fra mine? Det er acceptabelt, så længe alle kan respektere og støtte, hvad den anden person anser for at være afgørende.

For eksempel nyder din partner måske at hjælpe og har ambitioner om at skabe en velgørenhedsorganisation. Selvom du vælger ikke selv at deltage, skal du respektere deres engagement.

Din gæld holder dig ikke nede

Hvis dit kreditkortbeløb allerede er ude af kontrol, kan det at blive forlovet eller gift blive udskudt på trods af din gæld.

Det er afgørende at være ærlige over for hinanden om alle jeres gældsomstændigheder. For eksempel skal du fortælle din partner, for eksempel, hvis din studielånsgæld er $ 100,000, Det kan være en deal-breaker for nogle mennesker eller få dem til at genoverveje at blive gift.

Du kan tale om ubehagelige emner som penge offentligt

Et vellykket partnerskab kræver åben kommunikation. Du vil drage fordel af din evne til åbent at drøfte vanskelige emner med din ægtefælle i dit ægteskab.

Alt fra din bekymring over din kreditkortsaldo til de økonomiske lektioner, du lærte som barn, bør være til diskussion.

Er du villig til at fortælle din kommende ægtefælle om din økonomiske situation? At være helt ærlig og åben indebærer at tale om alt.

Du og din partner kan blive enige om, hvordan du håndterer penge

I to har utvivlsomt diskuteret økonomiske spørgsmål som hvem der skal betale for middagen, eller hvordan man afsætter penge til en særlig rejse. Men efter ægteskabet bliver penge mere komplicerede, så at diskutere, hvordan du vil håndtere økonomiske forhold, mens du er gift, kan hjælpe dig med at bestemme, hvor godt du kommer sammen økonomisk.

  • Vil du have separate bankkonti? Skal du have separate forsikringer?
  • Hvilket beløb vil du afsætte hver måned?
  • Vil du beslutte dig for et udgiftsloft i dollars, før du konsulterer den anden person?
  • Hvem har ansvaret for at føre tilsyn med familiens økonomi?

At have disse diskussioner, før du bliver engageret, forhindrer også ubehagelige chok og giver dig tid til at løse eventuelle problemer.

Konklusion

En af livets mest tilfredsstillende og fornøjelige oplevelser er at blive forelsket. Husk at nyde nutiden, mens du ser fremad. Det er klart, at du er tankevækkende og forsigtig med dine forberedelser, hvis du tager dig tid til at vælge, hvornår du skal blive forlovet og gift. Uanset hvad jeres nærmeste fremtid måtte indeholde, er det en smuk ting.