Er du tømrer, murer, blikkenslager eller andet indenfor håndværkerfaget, så er det næsten altid en god ide med en hjemmeside.

Som selvstændig erhvervsdrivende er det næsten altid nødvendigt at have en ”online presence” en online tilstedeværelse. Du kan komme rigtigt lang med en gratis facebookside, men hvis du gerne vil tage din forretning til det næsten niveau, så skal du have en hjemmeside.


Hvordan får man så den bedste hjemmeside til en fair pris?

Det er rigtigt mange bureauer, som tilbyder hjemmesider til rigtigt mange forskellige priser. Det kan faktisk oftest være en god ide at henvende dig til de mindre virksomheder eller freelancere, da de oftest kan yde den bedste service til den laveste pris.

Det kan som sagt være en god ide at undersøge internettet for at finde frem til priserne. Der findes mange gode steder som dette, hvor du kan se en prisliste.

 

Hvorfor er det vigtigt med en hjemmeside til en håndværker?

Hvad end du laver indenfor håndværkerfaget er det altid vigtigt at have en website. Dine kunder skal let kunne finde dig. Det gør man i dag ved at søge på google. Når du ikke er på google, altså ikke har en hjemmeside, så mister du kunder. Det er altså virkelig vigtigt at man som håndværker (tømrer, murer etc.) har en flot og professionel hjemmeside.

 

Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

Det kommer meget an på størrelsen. Ønsker du en stor hjemmeside kan det tage flere måneder. Ønsker du derimod en mindre hjemmeside kan det nogle gange tage mindre end 2 uger.

 

Hvor finder jeg gode freelancere og mindre virksomheder?

 

Jonathan Gormsen har arbejdet med WordPresshjemmesider i mange år og kan altid hjælpe dig hurtigt og professionelt til en fair pris. Jonathan har mange års erfaring er webdesign og udvikling af webshops. Du kan læse mere om Jonathan her. Han tilbyder hjemmesider til blot 2995 kr.