Hvis du vælger at gå med en traditionel tilgang, men tilføjer et moderne touch til, så overvej dåbsdragter til drenge, som har elastiskr taljebukser, der skaber komfort for din baby dreng og sikrer, at den passer til hele ceremonien. Den har en aftagelig kjole, der forvandler bukserne til en traditionel dåbskjole. Romperen eller jumpsuiten er designet på en sådan måde, at den falder til ankel eller midt på læggen afhængigt af barnets højde.

 

Disse bukser er normalt hvide eller elfenbensfarvede, og i disse dage finder du også disse outfits med blå silkebånddetaljer på overdelen for at adskille den fra pigernes dåbskjoler. Overdelen har skalknapper, og du kan fjerne kjolen fra bukserne, når dåbsceremonien er overstået, og din lille dreng er klar til sin efterfest. Du får også en hvid hat med outfittet til at dække hovedet.

 

Søde babydrenge dåbsdragter

Hvis du føler, at dåbskjoler er for traditionelle til dig og gerne vil klæde dit barn på til noget mere afslappet og nemt, er dåbskjolerne bare perfekte.

 

Babyboy-bukserne med hvid vest er et moderne drengedåbsdragt, og de kommer i et blødt stof. Du kan vælge en kortærmet romper med en knappet overdel og en hvid hat eller en motorhjelm. Fuldend looket med et par hvide sokker og hvide matchende bløde sko til din baby. Hvis du vil vælge en kasket og ikke en dåbskyse til outfittet, er det også ok. Du vil kunne finde søde hvide og bløde dåbshuer – det vil se fantastisk ud på din baby.

 

Hvide silke dåbstrøjer til babydrenge

Hvis du vil eksperimentere med et silke dåbsdragt til din dreng, er de hvide silke dåbsdragter til en baby dreng det perfekte outfit. Disse bukser er lidt løstsiddende og ligner nautiske trusser med smockede læg i taljen, en bred krave, et silkeslips og en silkehat. Du kan vælge at gå med en blød hue i bomuld eller gå med en nautisk designet hvid kasket, der matcher outfittet.

 

Quiltet hvid dåbsdragt til babydrenge

Hvis vejret på dåbsdagen forbliver koldt, vil du gerne klæde din lille dreng på med noget varmt. Du kan gå med en quiltet version af barnedåbstøjet. Disse slags outfits er smarte og tidløse på samme tid. Jakken er lavet af ren bomuld og vil beskytte dit barn mod kulden. Jakken kommer med en stilfuld foldekrave og har søde små lommer på begge sider. Nogle jakker kommer også med smukke små blå detaljer for at adskille dem fra den feminine version.

 

Outfittet kommer med en blød hvid helærmet skjorte og pænt siddende bukser. Du kan parre outfittet med en sød lille hvid kasket for at fuldende looket. Der er dåbssko, der er hvide og bløde, som passer godt til din drengs overordnede look.

 

Find flotte dåbskjoler til drenge, der kan købes online hos Oli Prik Copenhagen.

 

Dåbstøj er forresten også kendt i andre lande, hvor de benævnes: taufkleider i Tyskland, dåpskjoler i Norge, christening gowns i engelsk talende lande, doopjurkjes i Holland, kastemekko i Finland og robes de baptême i Frankrig.