Står du og lige har investeret i et nyt jakkesæt, men du mangler lige skoene, der skal passe til? Er du i tvivl om, hvilke sko du skal have? I denne guide giver vi et bud på hvilke sko, det kunne være, samt hvilket udtryk de giver til dit jakkesæt og look generelt.

 

Oxfords

Oxford sko er det den mest formelle sko. Dermed er dette også den mest anvendte sko til et jakkesæt. Den komplimenterer det elegante, der er ved et jakkesæt, og tager looket til et nyt niveau. Oxford er et godt valg, hvis du skal til forretningsmøde eller en anden meget formel begivenhed.

 

Loafers

Loafers er en sko uden snørebånd. Når skoen ikke har snørebånd, giver det et mere afslappet udtryk. Loafers passer godt til sommeren, derfor er de også et godt valg til sommerfester eller bryllupper i sommermånederne. Det giver et afslappet look, men holder stadig en formeltone.  

 

Chelsea boots

Til de koldere måneder i efteråret og vinteren er det oplagt med nogle støvler, for at holde varmen. Til et jakkesæt passer de klassiske vinterstøvler ikke, derimod er der et par chelsea boots mere oplagte. Denne støvle er meget elegant, hvilket komplimenterer jakkesættet.

 

Sneakers

Vil du have et mere casual udtryk til dit jakkesæt, så er sneakers et godt valg. Her er det vigtigt at du vælger nogle simple og enkle sneakers. Helt hvide sneakers til et jakkesæt er meget populært. Det er vigtigt at farven på dine sko passer med dit jakkesæt.     

 

Et godt tip

Når du vælger sko til dit jakkesæt, så sørg for at det matcher i farven med dit bælte. Det giver et strømlinet look og sørger for at du står knipskarpt. Ofte brune og sort farver er særligt populære og nemme at matche.

 

 

Står du og mangler et jakkesæt til en kommende begivenhed? Tjek Suit Club