Hvis du er på udkig efter en sjov måde at tilbringe en eftermiddag med dine venner på, hvorfor så ikke holde en fest i haven? Det er den perfekte ramme for sjov og ballade. Og der er ingen grund til at bekymre sig om vejret; hvis det regner, kan du altid flytte festen indendørs. 

Bare sørg for at have masser af spil og aktiviteter, så alle kan blive underholdt. Hvis du mangler idéer, hvorfor ikke prøve en omgang beer pong eller ølbong? Eller du kan lave en forhindringsbane med havemøbler og plantekrukker. Uanset hvad du gør, skal du bare sørge for, at I har det sjovt. Det er trods alt det, som fester handler om!

Beer pong skaber fede minder

Hvis du er på udkig efter en ny måde at nyde din næste fest på, er beer pong det perfekte spil. Dette klassiske drikkespil er let at lære og kan spilles med et vilkårligt antal personer. Desuden er det en god måde at få alle til festen til at deltage i underholnden. For at spille skal du blot bruge et beer pong bord med kopper, nogle øl, bordtennisbolde og et par venner. 

 

Formålet med spillet er at kaste bordtennisboldene ned i modstandernes kopper, som er placeret i en trekant på bordet. Hvis det lykkes dig, skal din modstander drikke øllet i koppen. Det første hold, der får modstanderens kopper ryddet på bordet, vinder. 

 

Beer pong er et simpelt spil, der helt sikkert vil give timevis af underholdning til din næste fest. 

Ølbong giver mange sjove øjeblikke

En fest er bare ikke en fest uden en ølbong. Der er noget ved at drikke øl fra en ølbong, der bare sætter gang i løjerne. Og hvis du vil have mest muligt ud af din fest, skal du sørge for, at du har en god ølbong. Her er et par ting, du skal huske på, når du vælger en ølbong til din næste fest:

For det første skal du vælge den rigtige størrelse. Hvis du planlægger at have mange mennesker til din fest, kan du evt. vælge en Bongzilla med hele otte slanger.

For det andet skal du altid vælge en ølbong i en god kvalitet, så den ikke går i stykker inden festen er slut. 

Der findes mange forskellige spil med ølbong, som kan sætte skub i festen. Så prøv en ølbong i dag og skab de sjoveste rammer om din næste fest.