I Danmark har vi altid været kendt for at producere gode øl. Men nogen gange er det også sjovt at prøve øl fra udlandet. Vi har her samlet en liste over nogle af de bedste udenlandske øl, som vi mener, du bør smage. 

Leffe Blonde

Belgien er kendt for vafler, chokolade og ikke mindst øl. Og med god grund, for i Belgien laver man nogle helt fantastiske øl. Vi kunne nævne mange forskellige, men vi har valgt at nævne den populære klosterøl, Leffe Blonde. Den er brygget efter traditionelle opskrifter i klosteret Leffe og har en cremet og fyldig smag. Som så mange andre belgiske øl, har den en forholdsvis høj alkoholprocent.  

Budweiser

Der produceres også gode udenlandske specialøl på den anden side af Atlanterhavet, nemlig i USA. Her kan særligt den klassiske lyse øl, Budweiser, anbefales. Øllen går helt tilbage til 1876 og har været populær lige siden. Budweiser er således den mest solgte øl i verden den dag i dag. 

Budweiser er en medium-fyldig, smagfuld og sprød øl, som kan drikkes af de fleste.

Sol Cerveza

Er man til en frisk og let øl på en varm sommerdag, er den mexicanske øl, Sol Cerveza, den man skal gå efter. Her får man en dejlig frisk sommerøl, som nydes bedst iskold. En perfekt øl til grillfesten eller hvis man bare vil slappe af i solsengen på en varm sommerdag i haven. Man kan gøre øllen endnu mere syrlig og frisk ved at tilføje en skive citron. 

Erdringer Dunkel

Er man til en mørk og cremet øl, bør man prøve den tyske øl Erdringer Dunkel. Her får man en øl med en fyldig smag, som er både rund og sødmefyldt og har toner af chokolade. Dunkel betyder mørk på tysk og det er også præcis hvad man får med denne øl.