Har du en kanin? Så kan du være helt sikker på, at den vil elske en kanin løbegård. Kaniner er aktive dyr, og holder af at være udenfor, da det er det, som de er vant til. Med en løbegård kan du opfylde din kanins behov for at være udenfor.

 

Passer til alle salgs

En kanin løbegård passer til alle slags kaniner, store som små. Det har heller ingen betydning, om din kanin normalt er en, som er indenfor eller udenfor. Kaniner elsker at løbe rundt i en løbegård, specielt hvis de er vant til at være i et bur som ikke er så stort.

 

Mange forskellige materialer

Der findes mange forskellige størrelser af kanin løbegårde, du kan derfor finde en, som passer til din have og din kanins behov. Du kan både få nogle i metal, i stof og i træ. Der er altså rig mulighed for at finde noget, som du kan lide. Der er fordele og ulemper ved alle de forskellige slags. Der findes klart flest, som er lavet af metal. Priserne varierer også meget, alt efter hvilken slags der er tale om. Se eksempler på løbegård kanin her.

 

Hjælper på kaninens helbred

Hvis din kanin normalt er i et lille bur, har den rigtig godt af at komme ud og strække benene på noget mere plads. Samtidig hjælper den friske luft også på din kanins helbred. Dog kan det være en god ide at holde øje med kaninen engang i mellem, når den er i løbegården, da der kan komme en ræv eller en hund hen til løbegården. Derfor kan det også være en god ide at købe et dækken, som kan ligge på toppen af kanin løbegården.

 

Til at betale

Som sagt findes der mange forskellige slags kanin løbegårde, hvilket også gør, at priserne varierer. Nogle koster omkring 200 kroner, imens andre koster omkring 600 kroner. Disse priser gør, at alle kan være med, uden at gå på kompromis med kvaliteten. De dyrere af dem, har nogle ekstra medfølgende ting, som gør, at prisen er højere. Men dette betyder ikke, at de billigere er dårligere.

 

Er den sikker?

Det er rimelig sikkert at bruge en kanin løbegård, især hvis den ikke ret stor. Dog skal man altid huske, at kaniner godt kan grave sig ud af buret. Derfor er det også en god ide hele tiden at holde øje eller være i nærheden, når ens kanin er ude i løbegården. Så kan man nemlig nå at gribe ind, hvis din pelsede ven er ved at stikke af.

 

God i korte perioder

Man kan ikke bruge en kanin løbegård som et bur til sin kanin af mange grunde. En af dem er, at en kanin har behov for meget plads, samtidig med, at den helst skal have mulighed for at have en slags hule at kunne gå ind i, hvilket en løbegård ikke giver den mulighed for. Der er som nævnt også risiko for, at den kan grave sig fri.