Hvem siger, sokker skal være kedelige? Hvis du tror, der kun findes sorte og hvide strømper i uld eller bomuld, så må du tro om igen. For der findes både bløde og behagelige bambus sokker og fjollede, farvestrålende strømper med masser af mønstre. 

Kan man lave strømper af bambus?

Det korte svar er ja. Men faktisk kan man lave blødere, bedre og utroligt slidstærke sokker af bambusfibre. Ovenikøbet er bambussen med til at eliminere sure sokker én gang for alle – det indeholder nemlig et naturligt antibakteriel, som sætter en stopper for de bakterier, der er skyld i ildelugtende fødder.

Har du haft et par blege, stive og træls bomuldssokker? Det kommer du aldrig til at opleve med bambusstrømper. De holder nemlig både farve og form bedre – og de bliver aldrig stive eller træls, ligegyldigt hvor mange gange du vasker dem.

Sokker i alle regnbuens farver

Uanset om du vælger bomuldssokker, eller bambussokker, kan du finde dem i alle regnbuens farver. Der findes flere farver og mønstre, end du kan forestille dig, så du kan få et par strømper, som passer til din personlighed, stil eller outfit. Du kan endda få sokker med motiv eller tekst, så du kan have endnu mere sjove og spøjse strømper. 

 

www.sokkeposten.dk kan du finde et kæmpe udvalg af sokker og strømper – men også underbukser og T-shirts – i det blødeste bambus af bedste kvalitet. Du får et produkt, der er både behageligt og slidstærkt, svedabsorberende og temperaturregulerende, krølfrit, åndbart for slet ikke at snakke om miljø- og allergivenligt.

 

Er du stadig ikke overbevist om, at bambus er det nye sort – både når det kommer til at forkæle fusserne eller vælge behageligt undertøj derunder er bambus underbukser også ekstremt populære – er der ikke andet at sige end “Prøv det!”. Du vil med garanti ikke fortryde det, for det er sandsynligvis de bedste strømper (eller underbukser), du nogensinde får på.