Efter et par år med Corona og alle de restriktioner det medførte, ja så må man jo indrømme her i 2022 at man trænger til en fest. Ikke bare en lille sammenkomst, næh et ordentligt brag af en fest. Sådan som lørdagen på de fleste festivaler for eksempel. Med nedtrampet græs og gang i den fra lørdag formiddag til søndag morgen. Med tomme plastikglas og hotdogpapirer overalt. Yes, det er lige hvad de fleste kunne have lyst til at kaste sig ud i. Med lidt held vil man denne sommer kunne finde festivaler over hele landet med musik og fest og farver over alt, for vi trænger, ja, det da ved Gud, vi gør.

 

Festplanlægning.

I mellemtiden må vi måske selv sørge for at få lidt gang i nogle festligheder. Der er nok en udsat rund fødselsdag, et sølvbryllup eller lignende, der godt kunne fejres. Bare i gang med planlægningen, det er ikke så svært. En fest med det hele, gå ikke på kompromis med noget, for den eller dem det drejer sig om, fortjener virkelig vores fulde opmærksomhed. Blomster, gaver, taler, sange, ja hele molevitten. Har du brug for hjælp til teksterne, se på: festsangetaler.dk

 

Gæsten gør festen.

Der er ingen tvivl om, vi som gæster er medansvarlige for en fantastisk fest. Derfor er det vigtigste, at stille op med et godt humør og positive attituder i mødet med alle de andre gæster. Skulle der gemme sig en sur tante Anna i menneskemængden, så kan det takles på mange måder. Med humor, rummelighed, overbærenhed og måske osse lidt ekstra opmærksomhed, kan man være med til at sørge for, at hun ikke lykkes med at ødelægge festen for nogen. Hun har sikkert ikke fortjent det, hun har måske selv været i tvivl om, hun kom med, og måske skulle hun egentlig sættes på plads, men det er ikke det festen handler om. Festen handler om at gæsterne er med til at skabe en dejlig stemning, så værterne får en uforglemmelig dag. Det er gæsten, der gør festen!