Flosser dine negle ofte? Eller oplever du, at de knækker i tide og utide? Så skal du bruge en neglefil. På den måde kan du sikre, at dine negle altid fremstår flotte og professionelle. Dine hænder og negle er noget, som nærmest aldrig er dækket til, derfor kan det betyde meget for ens selvtillid, hvis man har grimme negle. Men frygt ej, en neglefil er vejen frem!

Hvad er det?

En neglefil er en aflang ting, som ofte er lavet af enten plastik, metal eller pap. Den er ligesom en almindelig fil, ru på begge sider, og kan derfor slibe dine negle. Den sørger for, at dine negle holder sig pæne, og at de undgår skader. Man kan også bruge den til ændre formen på ens negle. For eksempel til en mere firkantet eller rund form, som gør, at dine negle alle sammen fremstår ens og flotte.

Mange forskellige slags

Som nævnt, findes neglefile i mange forskellige slags materiale. Men der kan også være stor forskel på, hvor effektive de er, altså hvor meget de sliber dine negle, hver gang du bruger dem. Nogle bliver også hurtigere slidte end andre, og mister deres slibe evne efter kort tid. Det hele handler om kvaliteten af den. Her kan du finde neglefile i den bedste kvalitet. De fungerer på mange måder ligesom sandpapir, der findes nemlig forskellige tal, som indikerer, hvor meget de sliber dine negle.

Helt fair pris

En neglefil er en lille ting, men derfor kan prisen godt være stor. Dog er det sådan, at selv de gode af dem, som også er i høj kvalitet, ikke koster ret meget. Som regel koster de mellem 10 til 50 kroner, hvilket er lige til at overkomme for de fleste. Nu i julemånederne er en neglefil derfor også en ideel gave til pakkespillet eller mandelgave, da alle kan bruge den, uanset køn eller alder. Du kan derfor være sikker på, at den vil være et hit.

Opnå et professionelt resultat

Med en neglefil kan du pleje og slibe dine negle derhjemme, men stadigvæk opnå et professionelt resultat uden at skulle afsted til en neglesalon. Du sparer altså en masse penge ved at investere i en. Det smarte er også, at den ikke fylder ret meget. Du kan derfor let have den med i tasken og trække den frem og bruge den, hvis du flækker en negl på arbejdet, eller mens du er på farten.

Køb mere end én

Neglefile er meget små, du skal derfor passe på ikke at miste dem. Det kan derfor være en god idé at købe to eller flere, så du kan have nogen liggende i håndtasken og toilettasken, så du har en ekstra, hvis den anden bliver væk. Den billige pris gør det også oplagt, at man køber flere, så man har nogle forskellige at vælge mellem. Du kan med fordel vælge file med forskellige hårdhedsgrader. Dette ser du ved at kigge på filens tal. Jo højere tal, jo finere er neglefilen.