Leder du efter en unik og betænksom gave, der vil blive ved med at give hele året rundt? Hvorfor ikke give viden og nysgerrighed i gave med et årligt medlemskab af et videnskabs- og teknologicenter?

 

Din elskede vil kunne udforske og lære om verden omkring sig i deres eget tempo, og de vil også få rabatter på arrangementer, kurser og meget mere. Et medlemskab af et videnskabs- og teknologicenter er den perfekte måde at opmuntre en kærlighed til læring hos en person i alle aldre.

 

Her er blot nogle få af de mange fordele, som din gavemodtager vil nyde godt af:

 

– Rabatter på arrangementer og kurser – De fleste videnskabs- og teknologicentre tilbyder en række arrangementer og kurser i løbet af året, og medlemmer får normalt rabat på billetter. Det betyder, at din elskede kan deltage i så mange eller så få arrangementer, som han/hun har lyst til, og han/hun får altid et godt tilbud.

 

– Adgang til eksklusive områder kun for medlemmer – Mange videnskabs- og teknologicentre har områder, som kun er tilgængelige for medlemmer. Det betyder, at din elskede kan udforske og lære i mere intime omgivelser, væk fra mængden af mennesker.

 

– Gratis eller nedsat adgang til andre museer – Mange videnskabs- og teknologicentre har partnerskaber med andre museer, hvilket betyder, at medlemmerne ofte også får gratis eller nedsat adgang til disse museer. Dette er en fantastisk måde at opmuntre din elskede til at udforske endnu flere af deres interesser.

 

Et medlemskab af et videnskabs- og teknologicenter er den perfekte gave til alle, der elsker at lære. Det er en gave, der vil blive ved med at give hele året rundt, og den vil helt sikkert blive værdsat.

Find et stort udvalg af gaver her.