Vinter depression? Jeg har ingen ide, om hvad det er. I hvert fald ikke lige nu. Ikke i dag. Ikke i morgen. Ikke i lang, lang tid. For i dag mine venner, er det den 1. juni. Endelig! Det har været længe ventet. Sol, blomster, solbriller, solcreme, den tan hud, og de mange, mange timer, som man tilbringer på stranden. Nå ja, har jeg sagt, at det er der vi befinder os? Nej? Men det er det. Og der er intet bedre sted. For huden, for sjælen, uanset hvad er det her, lige hvor vi skal være. Men om 2 minutter er den holdning blevet ændret fuldstændigt. Jeg skal selvfølgelig nok sige hvorfor, men lad mig først fortælle, hvad jeg har lavet i dag.

Det første jeg gjorde, var at hente min iPhone fra Fixphone. En ting omkring mig, er at jeg er rimelig klodset. Så de har måtte fikse min mobil omkring 6 gange nu. Efter det tog jeg hjem og pakkede min ting, til en badetur på stranden. Badedragt, solbriller, solcreme, håndklæder, tæpper, snacks og drikkevarer. Og selvfølgelig også min iPhone. Vi aftalte at mødes på stranden kl. 14 og klokken var 14:05 så jeg skulle nok skynde mig, hvis jeg ikke vil komme alt for sent.

Efter ankomsten ved stranden var alting godt. Jeg badede, jeg dansede, jeg solede mig, også badede jeg lidt mere. Og det er så der vi er nu. Ude i vandet, imens vi tager søde billeder af hinanden. Min telefon er en IPhone 12 så den er vandtæt, og giver os derfor mulighed for nogle super fede undervandsbilleder. Et billede, to billeder og så… Der kom ikke et tredje. Lad os bare sige, at når I får at vide jeres telefon er vandtæt, skal i vidst ikke være helt sikrer på det er 100% sandt. I hvert fald ikke hvis man som jeg ofte taber den, hvilket åbenbart kan bryde tætbarheden.

Fixphone her kommer jeg for 14 gang.