Elsker du også gode fund?

Elsker du også gode fund og skjulte skatte? Mon ikke de fleste af os godt kan lide at gøre en rigtig god handel. Så kan det være Danmarks nye uofficielle nationalsport er noget for dig.

Hvilken sport tænker du måske, der må da lige være en nyhed jeg er gået glip af.

Hvis du er gået glip af nyheden om Danmarks nye uofficielle nationalsport, så får du den i denne artikel. For den nye sport hænger unægtelig sammen med artiklens overskrift om det gode fund eller de skjulte skatte.

For weekend skattejagt må unægtelig sige at være blevet den nye sportsgren, for mange danskere.

Den ukendte national sport.

Selv om at håndbolden og fodbold stadig fylder mest på tv sender fladerne, så er det i hvert fald tæt på at blive overgået af diverse tv programmer om loppefund, antikke møbler med mere.

Der er hvis ikke længere nogle af de danske tv stationer Der er ikke uge efter uge underholder de skal alle de skattejagende seer, med et eller flere programmer hvor deltagerne dyster intensiv med hinanden om hvem der bedst mestrer at finde de skjulte skatte.

Det er ikke kun på tv, at vi danskere følger og har interesse for de gode fund og skjulte skatte.

De senere år er der kommet nye genbrugsbutikker, loppe supermarkeder i den ene by efter den anden. Aldrig før har det været så nemt at gøre et unikt fund.

 

Er du med på den nye dille.

Måske tænker du Det er der ikke nyt og gå på loppemarkeder eller i genbrugsbutikker for at søge efter unikke fund og skjulte skatte. Nej for mange, har det været en spændende hobby i mange årtier.

Men det nye er at aldrig før har det været så populært at købe og sælge genbrug. aldrig før har det været så populært at gå på loppemarked eller at købe og sælge i et af de nye loppe supermarkeder eller det man også kalder reol-markeder.

 

Der er selvfølgelig flere grunde, til at denne bølge er skyllet ind over os med en voldsom hast.

Mens det tidligere var forbundet med spændingen og interessen for den gode handel. er den nye trend nu tæt forbundet med Vores behov for at fokusere på miljø og bæredygtighed.

 

Vi køber ikke længere kun genbrug for den gode handels skyld.

Nej vi køber ikke længere kun genbrug for den gode handel skyld nu fokuserer vi lige så meget på miljø og bæredygtighed.

Vi fokuserer på at det gode fund er en ting vi kan købe med god samvittighed i stedet for pludselig impulskøb hos én af discount kædernes spotvarer kurve.

Den varer vi køber her bidrager i høj grad til at vi nedbringer miljøbelastningen.

Så den gode handel sammenholdt med den gode samvittighed gør at flere og flere danskere er med på den nye dille, og derfor driver Danmarks nye uofficielle nationalsport.