Ecooking mascara er et 100% naturligt produkt, der giver dine vipper et voluminøst, forlænget og forstærket look. Mascaraen er vandafvisende og holder hele dagen, selv hvis du har fedtet hud eller sveder meget. Den er også velegnet til kontaktlinsebærere og følsomme øjne.

 

Den er lavet med økologiske ingredienser og indeholder ingen syntetiske duftstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer. Den er også vegansk.

 

For at påføre mascaraen skal du starte ved basen af dine vipper og svinge børsten op til spidserne. Gentag denne proces, indtil du opnår det ønskede look. For at opnå det bedste resultat skal du kombinere ecooking-mascaraen med ecooking-øjenvippebøjeren.

 

Det siges, at den er mere skånsom mod øjnene og er mindre tilbøjelig til at forårsage irritation. Det siges også at være mere effektivt til at forlænge og volumengøre vipperne.

 

Ecooking mascara er fremstillet af naturlige ingredienser som bivoks, carnaubavoks og jojobaolie. Disse ingredienser er med til at pleje og beskytte vipperne. De er også med til at skabe en volumengivende effekt. Ecooking mascara siges også at være mindre irriterende for øjnene end traditionelle mascaraer.

 

Hvis du er på udkig efter en naturlig og effektiv mascara, så er ecooking mascara et godt valg. Den er lavet af ingredienser, der er skånsomme for øjnene og vipperne, og den siges også at være mere effektiv til at forlænge og volumengøre vipperne. Så hvis du leder efter en naturlig mascara, der er mindre tilbøjelig til at forårsage irritation og er mere effektiv til at forlænge og volumengøre vipperne, er ecooking-mascara et godt valg. Ecooking er meget populært i denne tid og det er da hellere ikke uden god grund. For du kan finde produkter indenfor mange forskellige kategorier når vi snakker om ecooking. Du kan finde et kæmpe udvalg af ecooking produkter herunder, gå på opdagelse og find det rigtige til dig.

Find et stort udvalg af ecooking her.