Når du sender dit barn af sted i skole, børnehave eller vuggestue, så er et vigtigt, at man har skiftetøj, regntøj, ekstra sko og meget mere. Genstande, som nemt kan blive væk, fordi børn ikke er så systemetiske i at holde styr på deres ting. Derfor er det ekstra vigtigt at skrive sit barn navn i deres tøj og sko, så hvis de bliver væk, så man pædagogerne, rengøringsdamen eller lærerne finde ejermanden. Men hvorfor skrive navn i med kuglepen, når man kan sætte et simpelt klistermærke i? Vi vil her fortælle mere om, hvorfor du bør skifte til klistermærkerne i stedet for.

Navneklistermærker i tøj er yderst populært

Navnemærker hos forældre, fordi de er en enkel måde at sikre, at dit barns tøj ikke bliver væk.

Du sparer penge på at købe nyt hele tiden

Men navneskilte på tøjet tjener et andet formål – et er, at genstande hurtigt kan blive genkendt og lagt på plads, hvis det findes et andet sted. Det gør, at man som forældre kan holde styr på sit barns tøj og genstande, så man ikke skal bruge penge på at købe nyt hele tiden.

Barnet kan selv finde sine ting

Ved at man sætter navnemærker på sit barns ting, så kan barnet lære selv at kigge efter mærket. Det kan være, hvis nogen har den samme jakke, på barnets madkasse eller drikkedunk. Hvis dit barn ikke kan finde sine ting, kan det bede en voksen om at hjælpe det med at lede efter navnet. Dette er en god måde at lære børnene at tage ansvar for deres egne ting på.

Design dit eget nævnemærke

Mange virksomheder tilbyder, at man kan designe sit bands navnemærke hle fra bunden af. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvad der skal stå på navnemærke. Det kan være fornavn og efternavn, det kan også være et kaldenavn, hvis alle kender det i børnehaven eller skolen. Du kan skrive det, du ønsker, det vigtigste er, at det passer til dit barn, så folk ved, hvem det er. Køb navnemærker her.

Du kan også vælge i hvilke farver det skal være. Du kan køre i ren pigefarver, drengefarver er helt neutrale. Mange tilbyder også, at man kan tilføje et symbol af en eller andet slags, såsom en sommerfugl, et hjerte, en dinosaur eller en sol. Disse symboler er med til at gøre mærket ekstra unikt, så hvis nogle hedder det samme, så vil de sjældent være identiske, hvis man kigger på mærkerne.