Det var en tirsdag morgen, og jeg havde virkelig travlt. Jeg havde glemt at slå min alarm til, så jeg vågnede for sent. Klokken var 8, og jeg skulle være på arbejde for en time siden. Jeg arbejder som salgsmand i virksomhed, hvor jeg næsten lige er ansat. Jeg har arbejdet har i lidt over en måned, og jeg kan ikke allerede begynde at komme for sent. Jeg har virkelig brug for det her arbejde. Jeg måtte bare skynde mig så hurtigt jeg kunne. Jeg spiste ikke noget morgenmad eller noget. Jeg tog bare tøj på, børstede tænder og så skyndte mig ud ad døren. Jeg skyndte mig ned til min bil op prøvede at starte den op. Jeg har en virkelig gammel bil som der altid er problemer med. Det lykkedes mig heldigvis efter 5 minutter at få startet op. Mit arbejde lå cirka 10 minutter væk med bil, og jeg kørte måske lidt hurtigere end jeg måtte. Nogle minutter senere ankommer jeg på arbejdet, og jeg skyndte mig op til mit kontor. Der kan jeg se min chef stå der og vente på mig. Han så sur og skuffende ud. Da jeg kom hen mod ham, var hans første ord at jeg kom for sent. Jeg fortalte ham om alarmen, og om problemet med jeg ikke kunne starte min bil. Jeg fortalte ham det var et problem jeg har haft med min bil i lang tid.

 

Lånet:

 

Min chef sagde at det ikke kunne blive ved sådan. Han sagde jeg skulle skaffe mig en ny bil. Jeg fortalte ham at jeg ikke havde pengene til det endnu, og der sagde han at jeg skulle foretage mig et lån. Han gav mig en hjemmeside ved navn Letfinans. Jeg valgte at gøre det, fik så et godt lån fra deres hjemmeside.