Hvis der er nogle, som har et stort udvalg af dametasker i læder, så er det Bastian Lædervarer. De har mere end 20 år erfaring i branchen, så de må efterhånden siges at være specialister inden for feltet. Det kan man også fornemme på deres produkter. De er i høj kvalitet, men til rigtig gode priser. Læder har mange gode egenskaber. Blandt andet er det super slidstærkt og har en rigtig lang holdbarhed. Jeg har selv en del læder produkter fra Bastian Lædervarer, som jeg super glad for. Jeg har en del forskellige tasketyper, da deres udvalg af netop dette også er rigtig stort. Du finder både elegante aften tasker, rygsække, mere rustikke hverdagstasker, weekendtasker og meget, meget mere. Mange af deres produkter er lavet i enten kraftigt og slidstærkt bøffellæder, eller det mere fine og elegante kalveskind. Begge dele er super lækkert og smukt. 

Jeg har en del dametasker i læder, men jeg synes ikke rigtig, at man kan få for mange. Jeg kan i hvert fald altid tilføje lidt nye til ønskelisten. I øjeblikket står der to læderprodukter højt på min ønskeliste. 

Det ene er en lækker weekendtaske, som jeg har set. Den er i sort bøffellæder og er super lækker og rustik. Derudover er den super rummelig og perfekt, hvis man lige skal have et par dages overnatning et sted. 

Det andet er en bæltetaske. Det er efterhånden en del år siden, at jeg var ung, og disse var på mode. Her var det dog lidt på en anden måde end i dag. Der brugte man dem i mere farverige udgaver, og de sad i livet. Efterfølgende blev det en klassisk og lettere kikset turist ting. Men i dag har bæltetasken gjort sit indtog på en hel ny måde, nemlig som en crossbody taske. Det er jeg sgu egentlig ret vild med! Denne type taske får et helt andet look af at bruge den på denne måde. Derudover er den jo super praktisk. Den kan rumme det fleste små ting, som er nødvendige at have med på farten. Jeg synes særligt, at det er smart på en cykeltur, da tingene er tæt på en og let tilgængelige, derover er det for eksempel ved shopping lækkert at have hænderne frie uden at glemme sine ting nogen steder.