Står du og skal til at udskifte dig sengetøj, eller har du bare lyst til at prøve noget nyt og blødt så bør du prøve et bambus lagen. Om det er et facon lagen eller kuvertlagen du mangler så er det vigtigste at du får prøvet kræfter med bambus sengetøj. Bambus sengetøj er nemlig fremtiden indenfor sengetøj; og det bliver mere og mere populært. Der er en række naturlige grunde til at netop bambus er blevet et af de foretrukne materialer til at lave sengetøj af, og du kan få lidt mere info om det her.

Komforten er i højsæde med et bambus lagen

Hvis du er nysgerrig og dristig, og klar til at prøve dig an med et bambus lagen, så vil du hurtigt opleve hvorfor bambus lagner er blevet så populære. Du får nemlig et lagen der giver dig en enorm grad af komfort. Bambus lagner har nemlig den gode funktion at de er superbløde, fordi det er tekstil lavet i bambus, og så er det også temperaturregulerende. Det betyder at hvis du får det meget varmt om natten når du sover, så kan det hjælpe dig til en bedre søvn at få et bambus lagen. Bambus er nemlig med til at hjælpe kroppen med at regulere temperaturen, ved at gøre det lettere for kroppen at ånde, og ved at hjælpe med at føre eventuel fugt væk fra kroppen. På den måde får du både en komfortabel og behagelig søvn. 

Et bambus lagen er bedre end økologisk lagner 

Et lagen lavet i økologisk bomuld er naturligvis bedre end ét i almindeligt bomuld, fordi det sparer på vand og sprøjtemidler. Problemet med bomuld er at det stadig kræver en masse vand og sprøjtemidler – også selvom det er økologisk. Et bambus lagen er derimod en bedre mulighed, hvis du er på udkig efter noget som ikke er så belastende for naturen. Bambus er en hårdfør plante der kan klare sig uden for meget vand og uden for mange sprøjtemidler, og stadig vokse meget hver dag. Bambus til fremstilling af tekstiler er derfor blevet et populært valg blandt dem som gerne vil lave bæredygtigt tøj og interiør.