Vi kender alle følelsen af at ville langt væk fra den travle hverdag og blot slappe heeelt af. Men der er langt fra ferierne og weekenderne er for korte til at flyve frem og tilbage. Løsningen finder du i en autocamper. Med en autocamper kan du pakke din weekendtaske og komme væk fra hverdagens hektiske travlhed og kører ud i naturen eller til stranden og bare nyde tilværelsen. Der er ingen bøvl med flytider eller at bruge mange penge på flybilletter blot for en kort tur. Ahorn Danmark har autocampere i alle størrelser og prisklasser, og skal du blot bruge en get-away weekend camper? Så kunne denne her, være lige noget for jer: https://ahorndanmark.dk/koeb-autocamper/van-city/. Der er alt hvad i skal bruge kompakt i en lille camper. Den er også perfekt hvis man ønsker at tage på camping ferie i storbyen. Da den med sin kompakte størrelser passer ind i de fleste europæiske parkeringskældre og hovedstædernes små gader. 

Skal du ud i en større model? Canada-serien hos Ahorn Danmark er de største i kategorien og indeholder op til 7 sovepladser i bilen. Du kan derfor sagtens have den store familie med, helt uden problemer. Du kan se alle Canada varianterne lige her: https://ahorndanmark.dk/koeb-autocamper/canada-serien/. Fælles for dem alle er at de har masser af plads og så er det af den bedste komfort. De har alle en spiseafdelingen, et mindre køkken, separat bad og toilet. Udover dette er der godt med plads, så du kan have al din bagage med.

Du kan også tage kontakt til Ahorn Danmark. De er nemlig specialister i mobile hjem og kan guide dig til hvilken autocamper der passer bedst til dine behov. Du kan læse om de to forretningsejere her: https://ahorndanmark.dk/om-os/. Men fælles for de to er at de begge er erfarne butiksdrivere, som har hjulpet og rådgivet kunder i mange mange år. Du kan derfor føle dig i trygge hænder og under god vejledning med disse venlige herrer.