Har du oplevet problemer i dit ægteskab? Det er meget mere normalt end de fleste går og tror. Det kan være en lettelse, for de fleste at vide at andre “normale” par går med de samme skevanker som en selv. Da danske par tit går fra hinanden over små og ligegyldige ting eller forholdet løber ud i sand, kan parterpi være en løsning for dem som gerne vil holde fast ellre bare gerne vil være stærkere i deres forhold.

Hvad er parterapi?

46% af ægteskaber ender i skilsmisse. Det er noget som parterpueter prøver at løse, ved at skabe balance i forholdet. Dette sker ved at bringe samtalen, mellem de to partnere i centrum. Der skal skabes et sikkert rum hvor paret føler de kan tale fælles, åbent og med respektfuld sprog overfor hinanden.

Fordele ved parterapi

Terapi kan hjælpe med at løse konflikter, der opstår i et parforhold. Det er vigtigt at vide at et der ikke er en magisk løsning og at par også vælger at gå fra hinanden efter parterapi. Men i de fleste tilfælde kan terapi hælpe med at genskabe gnisten, fjerne tanker om brud, styrket tillid mellem partner, bedre kommunikation og bedre sexliv. Mange af disse problemstillinger kan oftest ses som et problem unden løsninger men hvis man er villig til at bruge tid sammen med sin partner kan det kun anbefales.

Terapi er en livstil

Da et forhold ændre sig, fra dag til dag, og år til år. Gælder det om at gøre sit parforhold til en livstil. Det kræver arbejde og udvikling som de fleste ikke kan gøre for sig selv, derfor er der hjælp at findes hos parterapi hillerød som giver dig værktøjer og svar på hvordan du forbedre dit ægteskab eller parforhold. Det er svært at tage det første skridt, men kan være væsenligt for at ens forhold kan blive forbedret og blomstre.